Samen in West-Friesland

Podcast

Samen in West-Friesland

In de regio West-Friesland gebeurt ontzettend veel. Er is super veel talent, zowel in de muziek maar ook in organisatie. Van bijzondere nieuwsfragmenten tot de bakker om de hoek. In de ‘Samen in West-Friesland-podcast’ krijg je deze verhalen te horen!

Nu live

Afleveringen

Aflevering

De oorspronkelijk uit Enkhuizen afkomstige regisseur Jelmar Hoekstra heeft met de documentaire "Onze Jongens In De Jungle" een onbekend stukje vaderlandse geschiedenis gedocumenteerd. De ervaringen van oud-dienstplichtige militairen die in Suriname hebben gediend zijn onderwerp van de documentaire. Omdat naar de bioscoop gaan tijdens de coronatijd er niet in zit nu ook als podcast beschikbaar.

Voice over: Esteban van der Wolf | Stem acteur: Pim Vosmaer | Sound design: Thymo Boog | Mixage: Poul Sven de Haan | Muziek & studio recording: Hielke Praagman | Edit & regie: Jelmar Hoekstra

Dagboek diensttijd in de tropen 1963

Aflevering

2019 was een succesvol jaar voor de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. Rob de Greeuw spreekt hierover met directeur Rene van den Broeke. Ook het grote aantal vrijwilligers passeert de revue. Wat is voor hen de aantrekkingskracht van de museumstoomtram? Ook wordt besproken of de afspraken op het gebied van CO2 reductie gevolgen voor de museumstoomtram hebben. En er wordt uit de doeken gedaan wat de pijlers voor 2020 worden.

Samen in West-Friesland podcast - Museumstoomtram Hoorn-Medemblik