Ramon Besseling – Samen Wakker
07:00 – 10:00 uur
Ramon Besseling – Samen Wakker

Podcast

WEEFF Duurzaam

WEEFF Duurzaam besteedt wekelijks aandacht aan West-Friese initiatieven die bijdragen aan een duurzame samenleving.

Nu live

Afleveringen

Aflevering

In deze aflevering staat de biodiversiteit van West-Friesland centraal. Waarom zet Hoorn hier schapen voor in? Een inwoner vertelt over haar ideeën en ook komt insectenvriendelijk tuinieren aan bod.

WEEFF Duurzaam

Aflevering

In deze aflevering vertelt Arie Schouten (LTO) over het boerderijerf van de toekomst. Is het voor agrariërs mogelijk om volledig zelfvoorzienend op het gebied van elektriciteit te worden? Voorzitter Werner Schouten uit Grootebroek van de Jonge Klimaatbeweging voor de toekomst vertelt over zijn ontmoeting vorige week met 2e kamer informateur Mariëtte Hamer over hun ideeën voor een duurzame toekomst. Ook hebben we het nog over spouwmuurisolatie en is er een verslag van NLDoet.

WEEFF Duurzaam

Aflevering

In deze tweede podcast een live verbinding met de Hoornse wijk Risdam tijdens het evenement Struinen Langs Tuinen. Ook aandacht voor de mogelijkheden om gemeentelijk groen te adopteren. We bespreken subsidiemogelijkheden en hebben het over het evenement SUPer SKOON, waarmee per sup het water van plastic wordt ontdaan.

WEEFF Duurzaam

Aflevering

In de eerste aflevering van WEEFF Duurzaam een radiodocumentaire over Clean2Anywhere dat van afvalplastic weer een grondstof probeert te maken.

WEEFF Duurzaam