Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 15 januari 2022

Naast de nodige horecagelegenheden in Hoorn opende ook Museum Expoost haar deuren. Beluister het interview met Ron Dol over het initiatief en het perspectief voor de komende weken.

Museum Expoost opent ook de deuren

Uitzending - 15 januari 2022

Beluister het interview met wethouder Joset Fit over de komst van de High Performance Regatta naar Medemblik.

Wethouder Joset Fit over de komst van de High Performance Regatta naar Medemblik

Uitzending - 15 januari 2022

Volgens Siem Zeilemaker, fractievoorzitter van de politieke partij MORGEN! hebben weinig Medemblikse horecagelegenheden overdag hun deuren geopend om een statement te maken. Beluister het interview hier terug.

Weinig Medemblikse horecagelegenheden openen de deuren

Uitzending - 14 januari 2022

Met hulp van een crowdfunding maakte zanger Pieter Baas zijn eerste single mogelijk. Hij vertelde erover op WEEFF Radio.

Pieter Baas over zijn aankomende single

Uitzending - 9 januari 2022

Bregje Willems ,woordvoerder van de KNRM Enkhuizen, blikt op WEEFF Radio terug op het jaar 2021. Beluister hier het interview terug.

2021 een rustig jaar voor KNRM Enkhuizen

Uitzending - 8 januari 2022

Krista Leussink helpt West-Friese vrouwen die een te laag inkomen hebben om menstruatiemiddelen te kunnen kopen. Beluister het interview hier terug.

Krista Leussink vertelt over het kastje met menstruatiemiddelen in haar voortuin

Uitzending - 8 januari 2022

Buurtgroep 'Risdam-Noord Groen' organiseert twee bijeenkomsten waarbij centraal staat hoe je als inwoner van Hoorn met klimaatverandering om kan gaan. Luister het interview met Ted van der Bruggen terug.

Buurtgroep 'Risdam-Noord Groen' organiseert bijeenkomsten over klimaatverandering .

Uitzending - 8 januari 2022

IVN Natuureducatie wil met het project 'Hartje Winter' het buiten spelen in de wintermaanden stimuleren. Luister onderstaand het interview met Marjolein van der Gaag hierover terug.

IVN Natuureducatie start project om buiten spelen in de winter te stimuleren