Samen in West-Friesland

Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 22 september 2021

West-Friese sportkantines presteren 300% beter dan landelijk met NIX18. beluister het interview met Esther Burger.

West-Friese sportkantines presteren 300% beter dan landelijk met NIX18

Uitzending - 18 september 2021

AV Hollandia biedt sinds kort framerunning aan. Hiermee kunnen mensen rennen die een fysieke beperking hebben. Beluister het interview met Mariska Verment.

Mensen met een fysieke beperking kunnen nu ook rennen bij AV Hollandia

Uitzending - 18 september 2021

In Enkhuizen wordt vandaag een vredeswandeling gehouden: Walk of Peace. Met deze wandeling wil de organisatie aandacht vragen voor inclusiviteit en het openstaan naar elkaar toe. Beluister het interview met Louise Kooiman, voorzitter van Raad voor Kerken.

Vredeswandeling door Enkhuizen

Uitzending - 16 september 2021

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de WFO Open Bedrijvendag. Meer dan 30 lokale ondernemers openen dan tussen 10 en 17 hun deuren. Beluister het interview met Robbert-Jan van Rooijen.

WFO bedrijvenpark opent zaterdag de deuren

Uitzending - 15 september 2021

Omdat we al zo veel moeten missen is er dit jaar een tweede waterweek in Hoorn. Beluister het interview met Suzanne van den Oever.

Tweede Hoornse waterweek van het jaar biedt genoeg moois om te bewonderen

Uitzending - 13 september 2021

Het oudste G-team van Nederland zoekt leden. Doelman Tristan Lof en verdediger Ruben Vink van Zwaluwen'30 uit Hoorn waren maandagavond in de studio van WEEFF Radio om nieuwe teamgenoten te werven.

G-team zoekt spelers

Uitzending - 11 september 2021

Vek-Wik uit Enkhuizen wil sporten aan mensen met een visuele beperking aanbieden. Beluister het interview met voorzitter Hans de Vries.

Vek-Wik uit Enkhuizen wil sporten aan mensen met een visuele beperking aanbieden

Uitzending - 11 september 2021

Drie politieke partijen hebben het Hoornse college om informatie gevraagd aangaande de oproep voor huisvesting aan vluchtelingen vanuit Afghanistan. Beluister het interview met Arnica Gortzak van PvdA Hoorn hierover.

Drie politieke partijen vragen Hoorns college om informatie over noodopvang vluchtelingen