Ramon Besseling – Samen Wakker
07:00 – 10:00 uur
Ramon Besseling – Samen Wakker

Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Nu live

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 12 juni 2021

Gavin Mooij sprak de Wervershoofse band No Offense in de Mooijshow.

Gavin Mooij sprak de Wervershoofse band No Offense

Uitzending - 12 juni 2021

Jawek Kamstra kwam een maand geleden met nieuwe single What Comes After. Hij vertelde over de totstandkoming van die single op WEEFF Radio.

Jawek Kamstra over zijn nieuwe single What Comes After

Uitzending - 5 juni 2021

Vorige week verscheen Maybe Tomorrow, de nieuwe single van Mariane Ligthart. Jorik belde haar met een verassing: het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Maybe Tomorrow van Marianne Ligthart is WEEFF Top Favoriet!

Uitzending - 29 mei 2021

Sinds drie weken heeft West-Friesland een floatcentrum. Eigenaar Felon La Pierre vertelt op WEEFF Radio wat dit precies is.

West-Friesland heeft een Floatcentrum

Uitzending - 29 mei 2021

Het Westfries Atletiekgala op 19 juni 2021 valt onder de 10 atletiekwedstrijden die een ontheffing hebben gekregen georganiseerd te worde

Westfries Atletiekgala krijgt ontheffing

Uitzending - 29 mei 2021

Woensdag 2 juni is er een presentatie van de visie op verduurzaming van de agrarische bedrijven aan de 7 West-Friese gemeenten. Beluister het interview hierover met Arie Schouten

Erf van de Toekomst

Uitzending - 29 mei 2021

Werner Schouten is voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging. De voorstellen voor een duurzame toekomst zijn vorige week besproken met informateur Mariëtte Hamer. Beluister het interview met Werner Schouten terug.

Grootebroeker Werner Schouten aan tafel met Tweede Kamer informateur

Uitzending - 29 mei 2021

De Regiotour Noord Holland Flevoland wil ouderen aan het woord laten over zorg, wonen en welzijn. Beluister het interview met Willem Bakker van Stichting Ouderennetwerk West-Friesland hierover.

Ouderen aan het woord over hun toekomst